Stutsborg ryttere til EM!

Den første uge i august afholdes der DM og EM for fjordheste i jylland på Vilhelmsborg. Ida og Højgaards Fronar, Karina og Unik Frølunde og Pia også på Unik drager alle afsted for at deltage. 

Allerød Nyt har lavet en artikel om det, det kan i se HER

God sommer allesammen!

Sommerferien er gået rigtig igang, rideskolehestene er kommet på sommerfold hvor de kan slappe af så de er klar til aug. hvor vi starter op igen. 

Vi fik afsluttet vores ridelejre, tak for nogle hyggelige uger i hestenes tegn, hvis man vil se lidt billeder og lidt af hvad vi lavede på ridelejrene kan man se det i Facebook grupperne her neden under:

Stutsborg Ridelejr uge 1 HER

Stutsborg Ridelejr uge 2 HER

Sommerferiebrev

Så er der ved at blive delt sommerferiebreve ud på holdene, hvis du ikke har fået et eller hvis du har mistet det kan det hentes HER

Velkommen til Stutsborg Ridecenter et samarbejde mellem Stutsborg Rideskole og Stutsborg Rideklub


Stutsborg Ridecenter ligger smukt placeret i et større skovområde mellem Farum og Lynge. Vi har direkte og fri adgang til statsskoven Farum Lillevang, og er omgivet af øvrig smuk natur. Vi har tre ridehuse og flere udendørsbaner.
Vi tilbyder både alm.rideskolehold, forskellige partordninger på rideskolens heste og ponyer, hensyntagende, kompenserende og handicapridning, samt dressur og springundervisningen, samt opstaldning af heste.
Derudover afholder vi ridelejr hver sommer.
Der er omkring 50 rideskoleheste, så vi har både til begyndere og de mere øvede.
Oplysninger om kontakt til rideskolen, undervisningstider, personale og anden praktisk information finder du under menupunktet rideskole.

Stutsborg Rideklub lejer sig ind på Rideskolen og tilbyder medlemmer en række forskellige aktiviteter, som stævner, ryttermærker kurser, foredrag og ture.
Stutsborg Rideklub yder tilskud til undervisningen og ridelejre både økonomisk og praktisk. Vi afholder ryttermærkeundervisning for alle de medlemmer der ønsker dette. Vi er aktive i Allerød Idrætsunion, og Dansk Rideforbund og medlem af Dansk Handicapidrætsunion.
Vi tilbyder også kurser til alle undervisere, herunder førstehjælpskurser.
Stutsborg Rideklub er organisations ,sikkerheds, stævne og breddecertificeret samt miljøcertificeret af Dansk Rideforbund. Klik på links eller DRF's hjemmeside for yderlig information.
Du finder meget mere om STRK under menupunktet rideklub.
Rideskole og rideklub (ridecenter) samarbejder om at gøre stedet til et rart, trygt og sikkert sted at være for både mennesker og heste.
Har du lyst til at vide mere, så kontakt os eller kom forbi. Vi vil altid gerne vise vores dejlige sted frem.