Hjælp os tak

For at kunne gennemfører vores klubmesterskab i weekenden, mangler vi hjælp særlig søndag og fredag aften til klargøringen.

Søndag er det især i Smølfen/grillen og lidt på banen der mangler hjælpende hænder, så skal du eller dit barn starte må I meget gerne give en hånd.

 

Ellers må vi desværre ligesom mange andre rideklubber gøre det obligatorisk at man skal hjælpe for at kunne starte, det vil vi nødigt, men det kan blive nødvendigt.

Klubmesterskabsstævne d. 8.+9. september

Så er der startlister til spring  til vores klubmesterskabsstævne klar på hjemmeseiden de kan ses HER

Spring og dressur stævner

Vi holder et internt springstævne d. 18.marts og et lignende dressurstævne d. 22. april

Derudover kommer der i foråret fordrag, opsadlingskursus, rideleremøder, for privatrytterne vil der blive mulighed for at ride for en dommer og modtage åben kritik., så der der selvfølgelig ridelejre og d. 8-9. september bliver nok datoen for klubmesterskabet.

Så snart datoerne er helt faste kommer der besked

Bestyrelsen, personalet og Peter og Marie

Velkommen til Stutsborg Ridecenter et samarbejde mellem Stutsborg Rideskole og Stutsborg Rideklub


Stutsborg Ridecenter ligger smukt placeret i et større skovområde mellem Farum og Lynge. Vi har direkte og fri adgang til statsskoven Farum Lillevang, og er omgivet af øvrig smuk natur. Vi har tre ridehuse og flere udendørsbaner.
Vi tilbyder både alm.rideskolehold, forskellige partordninger på rideskolens heste og ponyer, hensyntagende, kompenserende og handicapridning, samt dressur og springundervisningen, samt opstaldning af heste.
Derudover afholder vi ridelejr hver sommer.
Der er omkring 50 rideskoleheste, så vi har både til begyndere og de mere øvede.
Oplysninger om kontakt til rideskolen, undervisningstider, personale og anden praktisk information finder du under menupunktet rideskole.

Stutsborg Rideklub lejer sig ind på Rideskolen og tilbyder medlemmer en række forskellige aktiviteter, som stævner, ryttermærker kurser, foredrag og ture.
Stutsborg Rideklub yder tilskud til undervisningen og ridelejre både økonomisk og praktisk. Vi afholder ryttermærkeundervisning for alle de medlemmer der ønsker dette. Vi er aktive i Allerød Idrætsunion, og Dansk Rideforbund og medlem af Dansk Handicapidrætsunion.
Vi tilbyder også kurser til alle undervisere, herunder førstehjælpskurser.
Stutsborg Rideklub er organisations ,sikkerheds, stævne og breddecertificeret samt miljøcertificeret af Dansk Rideforbund. Klik på links eller DRF's hjemmeside for yderlig information.
Du finder meget mere om STRK under menupunktet rideklub.
Rideskole og rideklub (ridecenter) samarbejder om at gøre stedet til et rart, trygt og sikkert sted at være for både mennesker og heste.
Har du lyst til at vide mere, så kontakt os eller kom forbi. Vi vil altid gerne vise vores dejlige sted frem.