Sommerferiebrev

Der er ved at blive delt sommerferiebreve ud på holdene, skulle du miste dit eller bare brug fro at få et nyt kan det hentes HER

 

Spring og dressur stævner

Vi holder et internt springstævne d. 18.marts og et lignende dressurstævne d. 22. april

Derudover kommer der i foråret fordrag, opsadlingskursus, rideleremøder, for privatrytterne vil der blive mulighed for at ride for en dommer og modtage åben kritik., så der der selvfølgelig ridelejre og d. 8-9. september bliver nok datoen for klubmesterskabet.

Så snart datoerne er helt faste kommer der besked

Bestyrelsen, personalet og Peter og Marie

Stutsborgs Youtube kanal

Der er stadig gang i vores Youtube kanal, der kommer med jævne mellemrum nye videoer ind. Lige nu er der f.eks videoer fra pigernes tur til Hingstekåring i Herning. Der er jo også vores facebook side "Livet på Stutsborg" den kan ses HER

Youtube kanalen kan ses HER

VI SYNTES I SKAL SLÅ ET SMUT FORBI OG SE  :)

Velkommen til Stutsborg Ridecenter et samarbejde mellem Stutsborg Rideskole og Stutsborg Rideklub


Stutsborg Ridecenter ligger smukt placeret i et større skovområde mellem Farum og Lynge. Vi har direkte og fri adgang til statsskoven Farum Lillevang, og er omgivet af øvrig smuk natur. Vi har tre ridehuse og flere udendørsbaner.
Vi tilbyder både alm.rideskolehold, forskellige partordninger på rideskolens heste og ponyer, hensyntagende, kompenserende og handicapridning, samt dressur og springundervisningen, samt opstaldning af heste.
Derudover afholder vi ridelejr hver sommer.
Der er omkring 50 rideskoleheste, så vi har både til begyndere og de mere øvede.
Oplysninger om kontakt til rideskolen, undervisningstider, personale og anden praktisk information finder du under menupunktet rideskole.

Stutsborg Rideklub lejer sig ind på Rideskolen og tilbyder medlemmer en række forskellige aktiviteter, som stævner, ryttermærker kurser, foredrag og ture.
Stutsborg Rideklub yder tilskud til undervisningen og ridelejre både økonomisk og praktisk. Vi afholder ryttermærkeundervisning for alle de medlemmer der ønsker dette. Vi er aktive i Allerød Idrætsunion, og Dansk Rideforbund og medlem af Dansk Handicapidrætsunion.
Vi tilbyder også kurser til alle undervisere, herunder førstehjælpskurser.
Stutsborg Rideklub er organisations ,sikkerheds, stævne og breddecertificeret samt miljøcertificeret af Dansk Rideforbund. Klik på links eller DRF's hjemmeside for yderlig information.
Du finder meget mere om STRK under menupunktet rideklub.
Rideskole og rideklub (ridecenter) samarbejder om at gøre stedet til et rart, trygt og sikkert sted at være for både mennesker og heste.
Har du lyst til at vide mere, så kontakt os eller kom forbi. Vi vil altid gerne vise vores dejlige sted frem.