Velkommen til Stutsborg Rideskole

Et sted for alle med lyst til heste, ridning og aktivt liv med vennerne

Stutsborg Rideskole ligger i Allerød kommune på grænsen til Farum og bussen 310R holder lige uden for døren. Stedet ejes af Peter og Marie Kirk Andersen, der begge deltager aktivt i stedets liv, hestenes velfærd og alles trivsel.
Stutsborg Rideskole er en meget aktiv rideskole med godt 50 rideskoleheste, der tilbyder ridning til børn og unge.
Der er hver dag hold både for begyndere i det lille ridehus, vi har mellemhold i vores 20x40 ridehus og de mere og meget øvede hold rider i vores 20x60 ridehus. Der er automatisk tilbud om oprykning til hold der passer til det ridemæssige niveau.
Når vejret er til det rykker vi ud på vores udendørsbaner.
Undervisningen veksler mellem almindelig rideundervisning (dressur), spring, hvor ponylege og balance- øvelser, trecøvelser, kvadrille, agility og andre lege samt elementer fra øvrige breddeaktiviteter indgår i rideundervisningen på alle niveauer om vinteren, mens skovturene kommer til om sommeren. Vi har månedlige teamer som særlige fokuspunkter i den daglige undervisning.

Der er udarbejdet en månedlig undervisningsplan, så man altid i indkrydsningsmappen kan se månedens undervisningsplan, der tages dog specielt i sommerhalvåret forbehold for vejret, så der kan byttes om i forhold til planen.
Vi har altid ekstra hjælp i stalden til strigling og opsadling samt to undervisere på hvert hold.

I samarbejde med Stutsborg Rideklub tilbydes teoretisk undervisning og andre arrangementer af meget forskellige karakter.

Har du lyst så ring eller mail, så finder vi en tid du kan komme forbi og hilse på os.

Vi kan træffes i vores kontortid som er mandag til onsdag kl. 10.00 - 11.00 på tlf. nr 48188181 eller man kan sende end mail på rideskole@stutsborg.dk


spring på holdspring på holdRideholdRidehold