NYHEDER

EVENTS

VIDEOER

Se mere på vores youtube kanal.

Der er stadig gang i vores Youtube kanal, der kommer med jævne mellemrum nye videoer ind.
VI SYNTES I SKAL SLÅ ET SMUT FORBI OG SE :)

                      Vil du gerne starte til ridning?

Hvis du gerne vil starte til ridning, kan du få dine forældre til at skrive en mail til os på mailadresse: rideskole@stutsborg.dk, eller de kan også ringe på tlf.nr: 48188181 mandag, onsdag og torsdag fra kl. 10-13, sammen kan vi så finde en dag og en tid der passer jer, hvor du kan få en gratis prøvetime
Hvornår vi har hold og hvilke hold vi har kan du finde HER 
Vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer :)
 
 
 
 
 
 
ET SAMARBEJDE MELLEM STUTSBORG RIDESKOLE OG STUTSBORG RIDEKLUB

 Stutsborg Ridecenter ligger smukt placeret i et større skovområde, i Allerød Kommune, mellem Farum og Lynge. Bussen går lige til døren og vi har direkte og fri adgang til statsskoven Farum Lillevang, og er omgivet af øvrig smuk natur.

Stutsborg Ridecenter er et meget aktivt ridecenter med godt 50 rideskoleheste, der tilbyder ridning til børn og unge.
Der er hver dag hold både for begyndere i det lille ridehus, vi har mellemhold i vores 20x40 ridehus og de mere og meget øvede hold rider i vores 20x60 ridehus. Der er automatisk tilbud om oprykning til hold der passer til det ridemæssige niveau. Vi tilbyder både alm.rideskolehold, forskellige partordninger på rideskolens heste og ponyer, hensyntagende, kompenserende og handicapridning. Vi tilbyder opstalding af heste og til pensionærer samt rideskolen udbydes kvalificeret undervisning i både spring og dressur.
Når vejret er til det rykker vi ud på vores udendørsbaner.
Undervisningen veksler mellem almindelig rideundervisning (dressur), spring, hvor ponylege og balance- øvelser, trecøvelser, kvadrille, agility og andre lege samt elementer fra øvrige breddeaktiviteter indgår i rideundervisningen på alle niveauer om vinteren, mens skovturene kommer til om sommeren. Hver sommer afholder Stutsborg Ridecenter ridelejr for børn i alle aldre.

Vi har månedlige teamer som særlige fokuspunkter i den daglige undervisning.
Oplysninger om kontakt til rideskolen, undervisningstider, personale og anden praktisk information finder du under menupunktet rideskole.
Stutsborg Rideklub lejer sig ind på Rideskolen og tilbyder medlemmer en række forskellige aktiviteter, som stævner, ryttermærker kurser, foredrag og ture.
Stutsborg Rideklub yder tilskud til undervisningen og ridelejre både økonomisk og praktisk. Vi afholder ryttermærkeundervisning for alle de medlemmer der ønsker dette. Vi er aktive i Allerød Idrætsunion, og Dansk Rideforbund og medlem af Dansk Handicapidrætsunion.
Vi tilbyder også kurser til alle undervisere, herunder førstehjælpskurser.
Stutsborg Rideklub er organisations, sikkerheds, stævne og breddecertificeret samt miljøcertificeret af Dansk Rideforbund. Klik på links eller DRF's hjemmeside for yderlig information.
Du finder meget mere om STRK under menupunktet rideklub.
Rideskole og rideklub (ridecenter) samarbejder om at gøre stedet til et rart, trygt og sikkert sted at være for både mennesker og heste.
Har du lyst til at vide mere, så kontakt os eller kom forbi. Vi vil altid gerne vise vores dejlige sted frem.

Kontortid:

Mandag, onsdag og torsdag kl.10-13

Tlf. nr 48188181
Mail: rideskole@stutsborg.dk

                                    STUTSBORGS FACEBOOK SIDER OG YOUTUBE KANAL

Vi har stadig vores Youtube kanal, hvor der ligger videoer om forskellige ting. Der er jo også vores facebook side "Livet på Stutsborg" den kan ses HER og vores Facebook-gruppe: Stutsborg som ligger HER

Youtube kanalen kan ses HER

VI SYNTES I SKAL SLÅ ET SMUT FORBI OG SE :)

God fornøjelse

NYT FRA FACEBOOK

Instagram@strkrideklub