NYHEDER

EVENTS

VIDEOER

Se mere på vores youtube kanal.

Der er stadig gang i vores Youtube kanal, der kommer med jævne mellemrum nye videoer ind.
VI SYNTES I SKAL SLÅ ET SMUT FORBI OG SE :)

PRISER FOR HENSYNTAGENDE, KOMPENSERENDE OG HANDICAP RIDNING.Holdtyper:

Hold A:
Der er 4-8 ryttere på et hold. Der er to undervisere på holdet. Der kan rides med forskellige hjælpemidler, men det kræver, at man er selvhjulpen og kan styre sin hest selv.
Pris 720 kr. pr. måned. 
Hold B:
Der er 2-3 ryttere på et hold, der er en til to undervisere på holdet. Der kan rides med alle former for hjælpemidler, og man behøver ikke at være fuldt selvhjulpen– blot skal man kunne sidde på hesten selv. Vi sammensætter holdet, så højst en rytter skal trækkes.
Pris 820 kr. pr. måned.
 
Eneundervisning og ridning med bagrytter:
Her undervises rytterne alene. Der er en underviser til hver rytter og man behøver ikke at være selvhjulpen.
Alle hjælpemidler kan benyttes. Kan du ikke klare dig selv, anbefaler vi at du har en ledsager med til at hjælpe dig før og efter ridetimen, da vi ikke nødvendigvis har mulighed for hjælpe dig der.
Pris 1020 kr. pr måned.

Ved ønske om ridning flere gange om ugen eller institutioner med mange ryttere, så spørg om pris. Så giver vi et tilbud.

Vi anbefaler, at du tegner en ulykkesforsikring, da heste er levende dyr. Dette kan evt. ske gennem HGF tlf.: 70236361. De tager ikke forbehold for handicaps.

Vi udarbejder en ridekontrakt, hvoraf priser og andre forhold fremgår.

Ved længerevarende behandlinger eller syghusophold aftaler vi, hvordan du skal forholde dig med betaling og ridetider.Kontakt Stutsborg Rideskole kontoret: 48188181 ( mandag - onsdag mellem 10 og 13) eller på mail: rideskole@stutsborg.dk

Eller Dorte Paludan tlf. 20326638 eller på mail: handicap@stutsborg.dk Her kan du få oplysninger om ridning og ledige tider.
 
    

Instagram@strkrideklub